Juridische advies

Natuurlijk wilt u weten wat uw rechten zijn bij een juridische conflict. U kunt voor al uw vragen terecht bij CST Juridisch. Onze medewerkers beschikken over de perfecte kwaliteit en kennis.

  • Heeft u een conflict opgelopen met uw werkgever of is uw nul-uren contract onterecht beëindigd?
  • Weigert de tegenpartij uw vordering te betalen?
  • Bent u een startende ondernemer en wilt u meer weten over de rechtsvormen en voorwaarden? 

Kortom wilt u een van onze juristen om advies vragen. Bij CST Juridisch proberen wij zoveel mogelijk tijd in uw te investeren, daarom is het 1e gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt per direct een afspraak maken.

Procesondersteuning

CST Juridisch kan u van dienst zijn bij de volgende zaken;

  • Arbeidszaken
  • Huurzaken
  • Geschillen over de Consumentenkrediet of koop (tot € 40.000,-)
  • Vorderingen tot € 25.000,-
  • Overheidszaken

Tevens is onze 1e gesprek GRATIS, zodat wij u de mogelijkheid bieden om uw juridische probleem berustend aan ons voor te leggen. Klik op ‘Afspraak maken’ om direct in contact te komen met een van onze medewerkers. U wordt op de zelfde dag nog terug gebeld.

Wilt u een rechtszaak aanspannen, maar geen honderden euro’s bekostigen voor een advocaat ?

CST Juridisch geeft u op het meest geschikte en efficiënte wijze advies op diverse rechtsgebieden. Wij zoeken uw dossier grondig uit voordat wij een slagingsgarantie aanbieden. De procesondersteuning wordt afgedaan door juristen die gespecialiseerd zijn in uw specifieke zaak. Door jarenlange ervaring kunnen zij een secure analyse maken omtrent uw juridische zaak.  

Juridisch op maat

Natuurlijk bieden wij ook juridisch service voor een aantrekkelijk maandbedrag. Ondernemers kunnen hier gebruik van maken om diverse maandelijkse abonnementen aan te schaffen bij CST Juridisch.
Tevens bieden wij speciaal voor ondernemers samengestelde pakketten, die voor onze (toekomstige) cliënten het meest geschikt zijn. 

Heeft u interesse gekregen?

Ons incasso proces

CST Incasso heeft een eigen strategie ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. CST incasso werkt op No cure No pay basis. Tevens staat CST incasso voor betrouwbaarheid, effectiviteit en snelle services.  Wat wij als bedrijf heel belangrijk vinden is, dat elk klant van CST Incasso een persoonlijke zaakbehandelaar toegekend krijgt. Deze persoonlijke zaakbehandelaar staat u tijdens het gehele proces bij. De essentie van deze werkwijze is, dat u een directe aanspreekpunt heeft en iemand die u en uw bedrijf persoonlijk goed kent.

Dus weg met die lange wachttijden, maar juist snelle services met goede kwaliteit.

Uiteraard is onze grootste prioriteit om uw misgelopen financiering terug te innen. Wij proberen via alle wegen uw debiteur te attenderen de betaling te verrichten. Naast onze kantoorwerkzaamheden (post, e-mail en telefonische diensten) verrichten wij ook huisbezoeken van 09:00 tot 20:00 uur.
Voor al uw vragen, advies en problemen is uw persoonlijke zaakbehandelaar de eerste aanspreekpunt.

Samenwerking met uw klant

Wij zijn ervan bewust dat een klant meer dan een debiteurnummer is. Het is voor uw onderneming belangrijk de relaties tussen u en uw klanten gezond blijft. Echter is het niet de bedoeling om uw bestaande klanten te verliezen. Het is juist een prestatie om het te behouden, met een goede strategie. Wij behandelen de klant dan ook als ieder ander (klant) – ook tijdens het incassotraject. Ons doel is, om op een efficiënte manier met de klant een oplossing te vinden.

Vervolg gerechtelijke proces:

Is het niet gelukt om uw bedrag volledig te innen? dan heeft u het recht om naar de rechter te stappen met als doel de betaling af te dwingen. Echter zijn er wel kosten aan verbonden voor een gerechtelijke procedure. CST incasso zal dan ook alle kosten die verhaald kunnen worden, verhalen bij uw debiteur. Het is wel zo dat u alleen de kosten betaald die niet op de debiteur verhaald kunnen worden.

Interesse in CST Incasso ?

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van CST incasso? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een advies. Wilt u direct u vordering(en) indienen? Dit kunt u direct indienen via hier. Bent u nog geen klant van ons? Dan kunt u ook uw vordering(en) direct indienen. Wij zullen dan met u contact opnemen. 

Heeft u interesse gekregen?