Wie zijn wij?

Voor een overzichtelijke administratie, roept u de hulp in van ons belastingadvies-administratiekantoor. Wij zijn ontstaan in 2010 en in onze open kantoororganisatie staat de klant centraal. Wij denken mee met u als klant en staan te allen tijde voor u klaar en bieden service en oplossingen afgestemd op uw onderneming.

Als ondernemer heeft u al genoeg om zich mee bezig te houden. Toch weet u dat een goed lopende financiële administratie essentieel is voor uw onderneming. CST Finance denkt hierin graag met u mee. Hierbij gaan wij verder dan de cijfers en kijken we wat uw bedrijf echt nodig heeft.

Ons kantoor heeft zich toegelegd op het optimaal en persoonlijk ondersteunen van de ZZP’er. In CST Finance vindt u een professionele en betaalbare partner voor uw boekhouding, administratie en fiscaal advies.

CST Finance verzorgt uw complete administratie en boekhouding. Daarnaast krijgt u zonder extra kosten te maken fiscaal advies. Ons cliëntenbestand varieert van timmerman tot ingenieur, van metselaar tot tekstschrijver en van stukadoor tot ICT freelancer.

Heeft u interesse gekregen?